Verwijzers

Als verwijzer bent u betrokken bij een jongere. U wilt het beste voor hem of haar. Bij GO kunt u terecht! Waarom doorverwijzen naar GO?

Verwijzers

U werkt met een jongere die u graag wilt doorverwijzen. Bij GO kunt u terecht! Wij werken met vragen over leer-, gedrags-, en psychische problematiek. Wij zijn een aanbieder in de Jeugdwet en WMO, gevestigd in Doetinchem, regio Achterhoek. Bij ons zijn alle jongeren uit de regio welkom. 

In het belang van de jongeren werken wij graag samen. Wij blijven, in overleg met desbetreffende persoon, in contact met u als verwijzer. Welke hulpverlening wordt er geboden en hoe is het verloop hiervan? We bespreken dit zodat de jongere de juiste en passende ondersteuning krijgt. Zij staan centraal in onze hulpverlening. 

Na het afgeven van een beschikking moet de jongere of de ouders contact met ons opnemen. Dat kan via: 06 – 30 22 03 03 of via e-mail info@gojongeren.nl. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 uur. U kunt ook het contactformulier invullen. Of klik op de WhatsApp-knop.

WhatsApp chatStuur een WhatsApp bericht
WhatsApp chat
WhatsApp chat