Team

Maak kennis met GO! Ons team bestaat uit betrokken, professionele en enthousiaste medewerkers.

Ons team bestaat uit gespecialiseerde orthopedagogen, een orthopedagoog generalist en twee GZ-psychologen.

Maak hier kennis met onze medewerkers.

Medewerkers

Britt Ketelaar

Britt Ketelaar

Orthopedagoog/teamleider

Ik wil je helpen out of the box te denken. Jij hebt zoveel kwaliteiten, leer daarop te vertrouwen. Dat je in die kracht gaat staan, dat wil ik met jou bereiken. Met humor en persoonlijke aandacht wil ik dicht bij je staan.

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij GO. Mijn opleiding HBO Pedagogiek heb ik aan de HAN gehaald. Daarna heb ik aan de Universiteit Utrecht Orthopedagogiek afgerond. Naast mijn baan bij GO heb ik een tijd bij Bureau Jeugdzorg gewerkt.

Evelien Beuzelijnck

Evelien Beuzelijnck

Orthopedagoog-generalist (BIG: 19926877231)

Evelien stelt zich zo snel mogelijk voor.

Johan Kamphuis

Johan Kamphuis

GZ-psycholoog (BIG: 19920448525)

Ik wil met jou samen onderzoeken waar je aan wilt werken. Wat vind jij belangrijk? Daar ga ik met jou mee aan de slag. We kijken ook wie jou daarbij kunnen ondersteunen, denk aan je thuis, school/werk en je vrienden.        

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij GO. Voorheen ben ik binnen verschillende organisaties (van justitiële jeugdinrichtingen, jeugdzorg tot gemeente) werkzaam geweest. Ik ben open, vriendelijk, betrokken en vind vertrouwen én een nodige dosis humor een belangrijk goed in mijn werk.      

LinkedIn

Emily Besten

Emily Besten

Orthopedagoog

Er is altijd een oplossing! Samen met jou wil ik een weg banen om samen te bewandelen. Dat jij je op een positieve manier ontwikkelt is voor mij belangrijk.

Na mijn opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk heb ik orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Voor GO ben ik afwisselend werkzaam geweest als groepsleidster, gedragswetenschapper en orthopedagoge bij verschillende instanties.

Leonie Hendriksen

Leonie Hendriksen

Orthopedagoog

Iedereen heeft zijn ups en downs. Wees jezelf en kies de weg die bij je past. Met jou wil ik daarnaar op zoek. Ik bied een luisterend oor, maar kan je ook vragen stellen die je aan het denken zetten.

Na mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik bij GO begonnen. Ik heb bijscholing gevolgd op het gebied van autisme, AD(H)D en een cursus Cognitieve Gedragstherapie. 

Grethel Westerveld

Grethel Westerveld

Orthopedagoog

Ik kijk verder dan jouw ‘etiketje’. Met de juiste aandacht, jouw eigen verantwoordelijkheid en inzet help ik je om in je kracht te staan.

In 1999 ben ik begonnen bij GO. Mijn studie pedagogische Wetenschappen heb ik aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond. Ik gaf huiswerkbegeleiding aan het studiebegeleidingsinstituut SIN in Nijmegen. Bij GO ben ik wederom actief in o.a. de huiswerkbegeleiding.

Marieke Braakman

Marieke Braakman

Orthopedagoog

Jouw mening is belangrijk. Ik wil naar jou luisteren en betrokken bij je zijn. Je bent goed zoals je bent.

Bij GO ben ik sinds 2019 betrokken. Na mijn opleiding pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik Remedial Teaching aan de Fontys Hogeschool gedaan.  Als orthopedagoog ben ik werkzaam geweest bij Opdidakt in Rosmalen en Druten. 

Inez Damman

Inez Damman

GZ-psycholoog/EMDR therapeut (BIG: 59035673225)

Wees trots op jezelf, je kunt het!

Iedereen loopt wel eens tegen problemen aan in zijn leven en maakt wel eens een verdrietige gebeurtenis mee. Met een positieve mindset kom je er wel en kun je weer in je kracht komen, ik kan je hierbij helpen. Soms heb je extra hulp nodig om van je klachten af te komen en je trauma’s te verwerken, ik kan je traumabehandeling aanbieden. Ook kun je vragen hebben over de oorzaak van jouw gedrags- en/of leerproblemen, met behulp van psychologisch onderzoek kan ik je antwoord geven op je vragen en inzicht geven in je mogelijkheden.

In mijn behandelingen maak ik naast CGT en EMDR gebruik van oefeningen uit de haptonomie, schematherapie en mindfulness.

Daniëlle van den Bijgaart-Pol

Daniëlle van den Bijgaart-Pol

Orthopedagoog

Een leven lang leren en ontwikkelen. Dat is waar ik voor sta. Leren doe je niet alleen op school. Uit alle ervaringen die je opdoet kun je groeien. Ik wil je graag helpen om het beste uit jezelf te halen. Op een manier die bij jou past.

Mijn studie Pedagogische Wetenschappen heb ik aan de Universiteit Leiden afgerond. Als gezinspedagoog ben ik werkzaam geweest bij Inzowijs in Utrecht en Leiden. Daarna heb ik mij bijgeschoold in de richting Onderwijskunde, als adviseur leren & ontwikkelen bij Sensire in Varsseveld. Sinds januari 2020 ben ik betrokken bij GO.

Joyce Bergsma

Joyce Bergsma

Orthopedagoog

Ik sta voor open, eerlijk contact en oprecht vertrouwen. Iedereen loopt wel eens vast, en ik help jou, met een gezonde dosis humor en optimisme, je kracht weer te vinden. We kijken samen naar wie jij bent als persoon, wat er al goed gaat en waar jij naartoe wil werken en blij van wordt.  

De opleiding tot orthopedagoog heb ik gevolgd aan de universiteit Utrecht. Tijdens de bachelor heb ik mij verdiept in psychosociale- en leerproblemen. Zoals de rest van het team heb ik de basisopleiding ACT gevolgd.

 

Elsemiek Silva

Elsemiek Silva

Orthopedagoog

Helaas is Elsemiek op dit moment afwezig.

WhatsApp chat