Ervaringen

GO is een praktijk voor alle kinderen en jongeren. Je kunt bij ons terecht voor onderzoek, (huiswerk)begeleiding, behandeling en training.

Bij GO vinden we het belangrijk om jou zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij vinden het fijn om te horen wat jij van ons vindt. Via de website van zorgkaart Nederland kun jij nu zien hoe Graafschap Orthopedagogie in Doetinchem wordt gewaardeerd. Wij vinden het super fijn als je naar deze website gaat en vul jouw ervaring wilt achterlaten. 

Ook meten we aan het eind van de behandeling de cliënttevredenheid. Voor jongeren onder de 18 jaar doen we dat via cliënttevredenheidsvragenlijsten die we naar jou en in overleg met jou naar jouw ouders versturen. Dit biedt ons waardevolle informatie om onze processen te verbeteren. 

 

CQ-index
Ben je boven de 18 jaar en heb je een behandeling bij ons gevolgd? Dan vragen we je aan het eind van de behandeling de vragenlijst genaamd QC-index in te vullen. Hiermee meten we hoe je de behandeling hebt ervaren. De gemiddelde resultaten geven ons waardevolle informatie om onze processen te verbeteren.

Resultaten – Cliëntervaringen 2020
In 2020 vulden 11 cliënten de CQ-index in. Onze scores:

Rapportcijfer (0-10): 9

Bejegening (1-5): 4,8

Samen beslissen (1-5): 4,3

Uitvoering behandeling (1-5): 4,8

Wij zijn heel trots op deze cijfers! We gaan in 2021 verder met ontwikkelen van onze hulpverlening en daarin nemen we de feedback mee. Voor 2021 nemen we ons voor om jullie nog meer mee te nemen in het ‘samen beslissen’, door dit actief met jullie te bespreken. 

 

WhatsApp chat