Ervaringen

GO is een praktijk voor alle kinderen en jongeren. Je kunt bij ons terecht voor onderzoek, (huiswerk)begeleiding, behandeling en training.

Bij GO vinden we het belangrijk om jou zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij vinden het fijn om te horen wat jij van ons vindt. Via de website van zorgkaart Nederland kun jij nu zien hoe Graafschap Orthopedagogie in Doetinchem wordt gewaardeerd. Wij vinden het super fijn als je naar deze website gaat en vul jouw ervaring wilt achterlaten. 

Ook meten we aan het eind van de behandeling de cliënttevredenheid. Voor jongeren onder de 18 jaar doen we dat via cliënttevredenheidsvragenlijsten die we naar jou en in overleg met jou naar jouw ouders versturen. Dit biedt ons waardevolle informatie om onze processen te verbeteren. 

 

CQ-index
Ben je boven de 18 jaar en heb je een behandeling bij ons gevolgd? Dan vragen we je aan het eind van de behandeling de vragenlijst genaamd QC-index in te vullen. Hiermee meten we hoe je de behandeling hebt ervaren. De gemiddelde resultaten geven ons waardevolle informatie om onze processen te verbeteren.

Resultaten – Cliëntervaringen 2021
In 2021 vulden 19 cliënten de CQ-index in. Onze scores:

Rapportcijfer (0-10): 9
Met het rapportcijfer, beoordeel je hoe je de gehele behandeling hebt ervaren. Hoe hoger het cijfer, hoe beter je ervaring bij ons is geweest.

Bejegening (1-5): 4,8
Met deze score geef je aan hoe je de omgang met je behandelaar hebt ervaren. Bijvoorbeeld in hoeverre jij je serieus genomen hebt gevoeld. Of dat je gemakkelijk contact hebt kunnen leggen.

Samen beslissen (1-5): 4,7
Bij deze schaal geef je aan in hoeverre je hebt ervaren mee te kunnen beslissen over de behandeling. Daarnaast of je aanvullende informatie hebt gekregen.

Uitvoering behandeling (1-5): 4,7
Met deze score, beoordeel jij de manier waarop de behandeling is uitgevoerd. Of dit de goede aanpak is geweest en of het naar wens is uitgevoerd.

Informatie behandeling (1-5): 4,5
Met deze score, beoordeel jij tot in hoeverre je uitleg hebt gekregen over de behandelmogelijkheden en wat je van de behandeling mag verwachten.

Wij zijn heel trots op deze cijfers! We gaan in 2022 verder met ontwikkelen van onze hulpverlening en daarin nemen we de feedback mee. Voor 2022 nemen we ons voor om je nog beter te informeren over welke behandelmogelijkheden er zijn en samen te beslissen welk aanbod het beste bij jou past.

 

WhatsApp chat